Heeft u zich ooit via Apple aangemeld voor een abonnement voor een eerste of een derde partij en bent u het vergeten?

Het kan zeker handig zijn om je via je Apple ID te abonneren op terugkerende diensten, maar het kan ook gemakkelijk zijn om te vergeten waarvoor je betaalt en een beetje lastig om alles te bekijken.

Hoe Apple-abonnementen te annuleren en te bekijken

Optie 1

  1. Volg deze link om je abonnementen te bekijken op iOS of Mac (tegoed aan @rjonesy via @kylesethgray)
  2. U ziet nu alle actieve en verlopen abonnementen gekoppeld aan uw Apple ID
  3. Tik op een om te annuleren, opties te wijzigen of meer informatie te bekijken

Optie 2

  1. Open de App Store-app op iPhone of iPad
  2. Tik op uw profielpictogram in de rechterbovenhoek
  3. Tik op uw naam, veeg naar beneden en tik op Abonnementen
  4. U ziet nu alle actieve en verlopen abonnementen gekoppeld aan uw Apple ID
  5. Tik op een om te annuleren, opties te wijzigen of meer informatie te bekijken

Als je meerdere Apple ID’s hebt, vergeet dan niet om ze allemaal te controleren.

U kunt ook de Apple-ondersteuning bellen om vragen te stellen over alle abonnementen die u hebt gekoppeld aan uw Apple ID op 1-800-APL-CARE in de VS.

Voor meer hulp om het meeste uit uw Apple-apparaten te halen, raadpleegt u onze handleiding en de volgende artikelen:

  iPhone & iPad: Locatiediensten en GPS uitschakelen of inschakelen